Wij werken graag samen met ...

Spothost werkt samen met een reeks partners, die Spothost op verschillende gebieden ondersteuning bieden.

''Wij werken inmiddels al jaren intensief samen en waarover we zeer tevreden zijn.''

 
 

2com2 - internet & communicatie

2Com2 internet & communicatie biedt ondernemers mogelijkheden voor het online presenteren en online zakendoen. Het belangrijkste product dat wij hiervoor bieden is webXpress een content management systeem waarmee particulieren, zzp-ers, bedrijven en verenigingen een eigen website en/of webshop maken kunnen. WebXpress is zeer gebruiksvriendelijk en is inclusief veel mogelijkheden zoals contactpagina, fotoalbum, gastenboek, webshop en veel meer. Inmiddels maken al meer dan 1.000 klanten hiervan gebruik en zijn daarover zeer tevreden. Naast webXpress bieden wij hosting, domeinregistraties, zoekmachineoptimalisatie en doen we adwords-campagnes.
 
Behalve het leveren van een goed product vinden wij het belangrijk om ook een goede service te leveren. Wij bieden daarvoor een helpdesk, nieuwsbrieven en workshops. De helpdesk is zowel per mail als telefonisch bereikbaar en ondersteund bij het instellen van mail tot en met hulp bij gebruik van het programma. In de maandelijkse nieuwsbrief staan nuttige tips maar ook uitleg over uitleg over de nieuwst mogelijkheden. De vele workshops bieden praktische kennis om van de website of webshop een groter succes te maken.
 
Voor een goede dienstverlening maken wij gebruik van Spothost die voor ons een belangrijke partner is bij onder andere de registratie van domeinnamen.

www.2com2.nl
''Wanneer u op Wikipedia zou zoeken naar, de betekenis, van de zin; Komt voor elkaar!
Kom u zeker bij Spothost uit.''


 
 

BMSdesign - ontwerp, drukwerk en belettering

Als reclamebureau verstaan wij ons vak én onze klanten
Een reclamebureau dat met u meedenkt, dat is BMSdesign in Stadskanaal. Uw ideeën en wensen vertalen wij naar een ontwerp dat bij uw huisstijl past. Als finishing touche voegen we daar nog onze eigen creativiteit aan toe. Voor mooi en origineel design bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.
 
Reclamebureau BMSdesign staat voor kwaliteit. Of u nu een advertentie, een spandoek of autobelettering wilt laten ontwerpen, u bent altijd verzekerd van goede service en een uitstekend resultaat. Daarvoor doen we graag een stapje extra. U wilt toch ontvangen waarvoor u betaalt? Wij willen tevreden klanten!

www.bmsdesign.nl


 
 

PersC - communicatie

Communiceren vraagt anno 2013 andere spelregels. Hoeveel communicatieprikkels krijgt een consument niet te verwerken?
Daarom moet communicatie to the point, opvallend en visueel zijn. Het is de manier van communiceren die PersC eigen is. Als bureau met een Rotterdams accent zijn we niet van de mooie praatjes.
Wel van de effectieve strategieën, de creatieve ideeën en de slagvaardige uitvoering. We adviseren, analyseren en inspireren. We hebben een brede ervaring: door over de grenzen van uiteenlopende gebieden heen te kijken, schuiven we met een frisse blik aan tafel. Die blanco kijk op úw business leidt tot verrassende inzichten. En met het gehele spectrum aan disciplines in eigen huis zijn we ook in staat de verdere uitvoering van uw communicatiestrategie van A tot Z te regisseren.

www.persc.nl

 
 

Webba - internet & reclame

Webba is gevestigd in het mooie Emmen. Wij bouwen websites en webapplicaties op maat en zorgen er ook nog eens voor dat deze goed op tablets en mobieltjes te zien zijn. Naast het bouwen, besteden we veel aandacht aan het ontwerp van onze sites en applicaties. Met het Webba CMS is iedere klant in staat om zelf zijn of haar website te beheren.

Verder ontwerpen we ook logo's, huisstijlen en folders. Kortom: Webba is internet & reclame.

www.webba.nl


 
 

Effecty - online marketing

Stel: je wilt een webshop beginnen. Of misschien heb je al een website, maar wil je de prestaties verbeteren. Waar begin je dan? Hoe zorg je ervoor dat jouw concept, ontwerp en techniek tot in de details kloppen? En hoe ga je jouw site promoten? Effecty adviseert en ondersteunt je bij elke stap. Wij verhogen jouw omzet, verbeteren de gebruikservaring en zorgen voor meer bezoekers.

www.effecty.nl


 
 

WeMa Mobile

Wij zijn gevestigd in het hart van Hardenberg en ontwikkelen native apps voor Android, iOS en Windows Phone.

Waar je ook kijkt, overal zie je smartphones. Onderweg naar je werk, op het werk zelf maar ook op een verjaardag. Dat is logisch. We leven in een tijd waar meer tablets en smartphones worden verkocht dan computers. Wij noemen het: De mobiele revolutie! Ben jij er klaar voor?

www.wemamobile.nl


 
 

Kieft

" De naam van ons bedrijf zegt precies wat u van ons mag verwachten: Kieft all office. Alles voor uw kantoor. En daarmee bedoelen we ook echt alles. Want of het nu gaat om uw kantoorartikelen, de inrichting van uw vergaderruimte, de nieuwste notebooks en tablets, beveiliging van uw bedrijfsnetwerk, de installatie van uw copiers of met uw bedrijf in de Cloud werken met onze werkplek online oplossing. Bij Kieft uit Emmen bent u aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar leveren we alles voor uw kantoor! "

www.kieft.nl


 
 

Bitfactory - websoftware, websites en apps

" Bitfactory ontwikkeld webapplicaties, websites en apps. We zijn gespecialiseerd in strategie, design, webtechnologie en optimalisatie. Wij geloven daarbij in het toepassen van doordachte designs en slimme, bewezen technieken voor unieke klanten. Dat doen we al 15 jaar met passie voor techniek en design, maar vooral met heel veel plezier. "

www.bitfactory.nl 
 

Flink IT

Flink IT is: KRACHTIG in IT oplossingen
 
"IT diensten, met name op het gebied van online werken. Ons product; Werkplek Online voorziet in de mogelijkheid locatie-onafhankelijk en zonder (IT) zorgen altijd te kunnen werken. De software, updates, licenties en backups zijn allemaal onze zorg. U kunt overal en elk moment inloggen op uw werkplek en gebruik maken van de omgeving."

www.flinkit.nl


 
 

MediaLab3

"MediaLab3 is een samensmelting van de creativiteit, bevlogenheid en ervaring van Carolien van Voorthuysen, Robert van Noort en Huub van Buul. Sinds de oprichting van het MediaLab in 2015 bieden wij onze klanten brede ondersteuning binnen alle facetten van reclame, zowel Online, Offline en Reclame. Wij ontwikkelen onderscheidende, herkenbare en tijdloze middelen die aansluiten bij de cultuur, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Wij onderscheiden ons door korte communicatielijnen binnen ons bedrijf, heldere communicatie naar de klant en het grote aantal diensten dat wij aanbieden. Voor u als klant betekent dit dat wij ervoor zorgen dat alle middelen die wij voor u ontwikkelen eenheid en continuïteit uitstralen en passen bij de stijl van uw bedrijf."

www.medialab3.nl
''Spothost is flexibel snel en open in haar communicatie. Onze samenwerking is pril maar bevalt erg goed.''

 
 

Quality ICT

Quality ICT is een allround ICT bedrijf gespecialiseerd in cybersecurity. Heden ten dage helpen wij onze klanten en partners met het veilig koppelen van publieke clouds, private clouds en on-premise (server op locatie) omgevingen.
 
Elk bedrijf heeft een eigen beveiligingsbehoefte. Dit kan te maken met wetgeving, budget, gevoeligheid van de data etc. Onze specialisten hebben voor elk budget een passend advies en de ervaring om deze ook te implementeren. Aangezien alles steeds meer op web gebaseerd is, is een ervaren en gespecialiseerd webhosting bedrijf dan ook een pure noodzaak. Daarom werken wij graag samen met een bedrijf als Spothost.

www.qict.nl


 
 

WSDEV

WSDEV is een jong, ambitieus team van creatieve ontwikkelaars en designspecialisten. Wij staan garant voor het realiseren van uw professionele, online bedrijfsidentiteit.

www.wsdev.nl


 
 

MeijerMedia

MeijerMedia ontwerpt professionele logo's en huisstijlen, gebruiksvriendelijke websites en vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk. Wij verzorgen dit met veel enthousiasme, ervaring én passie voor het vak. Flexibel, betrouwbaar, een overdosis creativiteit en nette prijzen, dát is MeijerMedia!.

www.meijermedia.nl

 


Ga terug naar boven