Video Conferencing

Met de video-conferencing van Spothost haal je je je medewerkers en klanten dichtbij, denk bijvoorbeeld aan een thuiswerk scenario waarbij toch overleg met partners of collega's noodzakelijk is. In de huidige tijden van thuisquarantaine is deze oplossing ideaal om de reguliere werkzaamheden van je bedrijf te blijven doorzetten, zonder in te leveren op persoonlijk contact. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon of computer met webcam & een internetverbinding! 

White-label oplossing

Ons videoplatform is zo ingericht, dat we het gemakkelijk & snel kunnen omzetten naar jouw huisstijl. Hiermee commmuniceer via je een proffesioneel platform met jouw eigen huisstijl richting collega's en klanten.

Meerdere apparaten

Het systeem kan worden ingezet vanaf een desktop-client vanuit de internet browser, maar ook via de app. Hiermee ben je dus altijd in de gelegenheid contact op te nemen met je team, zowel met beeld als enkel geluid. 

Webbased

Het betreft een online platform, dus meer dan een internetverbinding, webcam en een webbrowser heb je niet nodig. We bieden ondersteuning voor vrijwel elke browser, dus ook voor grotere organisaties bied dit een mooie oplossing!

Meer informatie

Benieuwd of deze oplossing de juiste keuze is voor jouw bedrijf? Neem contact op met onze salesafdeling door te bellen naar 0591 - 71 46 11, of stuur een mailtje naar info@spothost.nl! We helpen je graag verder. 

Ga terug naar boven