Waarom is een goede hosting zo belangrijk?

Terug naar het nieuws overzicht
 
maandag 19 oktober 2020
De tijd waar we op  dit moment in leven is internet heel belangrijk. Als bedrijven willen groeien is het belangrijk dat hun online zichtbaarheid goed is. Dit kan om een nette website te laten bouwen. Je website is het eerste wat mensen zoeken als ze geïnteresseerd zijn. U kan uw website zien als visite kaartje van uw bedrijf. Wanneer mensen aan een website denken, gaan mensen direct denken aan een logo, het kleurgebruik en de content die op de site komt. Echter een aspect wat Google erg belangrijk vind is de snelheid van uw website. Is u website traag? Dan komt hij sowieso niet op nummer 1 in Google.
 
De webhosting is waar alle begint, veel mensen negeren dit omdat ze het niet belangrijk vinden. Maar deze mensen hebben niet door wat voor effect dit kan hebben op de site. Moet een klein pakket kunt u al ver komen met uw website. Duur betekend niet altijd goed.
 

Hogere positie in Google

 

Een strakke en mooie website ziet er goed maar zonder bezoekers heeft u er eigenlijk ook niks aan. Daarom is het belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers aan te trekken. Dat kan door je website zo in te richten dat hij gevonden kan worden in de zoekmachines. Maar zoals wij in het begin ook al geschreven hebben is de snelheid ook erg belangrijk. Ook vind Google het belangrijk dat hij niet vaak offline is. Ook dat heeft invloed op SEO. Zoekmachines houden van websites die snel zijn daarom is het belangrijk dat u een goede webhosting kiest.
 

Dagelijkse back-ups

 
Niemand vind het fijn als in eens alles weg is of als u website crasht. Dit kan voorkomen worden door back-ups. Back-ups zorgen er voor dat er altijd een herstel is van uw website. Hierdoor hoeft u zichzelf nooit meer zorgen te maken over een back-up en over een crash. Het kost namelijk veel tijd om dit allemaal bij te houden als u ook aan een project had kunnen werken.
 

Support

 

Support is een ding waar veel mensen gebruik van maken. Niet alleen omdat de website soms offline kan zijn maar ook omdat ook moeilijk processen bij websites horen. Het kan namelijk ook best lastig zijn om een website helemaal in orde te maken. Daarom is het fijn om bij een host support te krijgen. Deze mensen helpen u snel met al uw problemen maar ook goed advies. Dit is ideaal omdat u vast tegen dingen aan zult lopen.
 

Advies

 

Mensen twijfelen vaak aan welk hosting pakket ze moeten nemen. Daarom is het belangrijk dat u goed advies krijgt van mensen met kennis. Een groot voordeel van Spothost is dat wij telefonisch te bereiken zijn. U krijgt direct een van onze medewerkers aan de telefoon die u advies kunnen geven over een pakket wat bij uw eisen past.
 
Heeft u interesse of vragen over hosting? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen wij wat voor u betekenen.

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven