Syn-3 4.0 beschikbaar

Terug naar het nieuws overzicht
 
donderdag 14 juni 2007
Vanaf nu is Syn-3 versie 4.0 beschikbaar voor iedereen via updates!

In deze nieuwe release bevinden zich een groot aantal praktische verbeteringen die nodig zijn voor de toekomst van Syn-3.
Hieronder vindt u een overzicht van de meest belangrijke updates in deze release.

De SCC is visueel verbetert en geeft betere feedback aan de user.
Nieuw licentie en update systeem: bij het updaten naar 4.0 kan de huidige licentie gratis worden omgezet. Het voordeel van dit nieuwe systeem is dat de beschikbare software en opties zeer eenvoudig kunnen worden uitgebreid met behulp van de nieuwe Syn-3 shop.
Er is een nieuwe debug mode in de SCC, waardoor het mogelijk is om alle door de SCC uitgevoerde linux commandos te zien. (Klik op het icoontje naast de taal-vlag)
Door het nieuwe registratie en update systeem is het mogelijk om straks losse modules te installeren: Denk hierbij aan de Voice module (Asterisk ), een uitbreiding voor de squid proxy server filtering en het upgraden van Business naar Advanced, het installeren van MediaWiki. Alles is mogelijk met dit systeem.
Het is mogelijk om bepaalde software packages te 'locken' zodat ze niet meer geupdate worden.
Er is vanaf nu een directe Syn-3 Support lijn beschikbaar voor alle Syn-3 gebruikers. Bij iedere nieuwe licentie heeft u tevens recht op 1 gratis support uur!
De Home edition is vanaf nu gratis en is achteraf te upgraden naar een Business server of ander type.
Verbeteringen in de handleiding, onderandere de installatie en uitleg over het registratie systeem is sterk verbeterd.

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven