Aristo Internet gaat verder als Spothost

Terug naar het nieuws overzicht
 
vrijdag 8 mei 2015
Sinds anderhalf jaar werkt Aristo Internet nauw samen met Spothost. Sinds begin 2014 zijn Eef Weenink en Spothost gezamenlijk eigenaar van Aristo Internet. Als eerste stap zijn de administratie en support van beide bedrijven samengevoegd om, in een proces van enkele jaren samen te gaan onder één vlag.

De volgende stap is dat per 1 mei Aristo Internet verder gaat onder de naam Spothost. Eef Weenink blijft nog langere tijd betrokken als adviseur en contactpersoon, om zorg te dragen dat de dienstverlening aan u, de cliënt van Aristo Internet, juist en volledig wordt voortgezet.Over Spothost
Spothost b.v. is opgericht in 2005 en bestaat dit jaar 10 jaar. Uit onvrede over bestaande hostingbedrijven zijn Ronnie Karstenberg en Edwin Gels hier destijds mee gestart. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf van 10 professionele medewerkers die dagelijks bezig zijn uw hosting- of serveromgeving te bewaken en verbeteren.

Uw voordelen van deze samenvoeging
Als Aristo Internet klant beschikt over een professioneel team van hostingspecialisten. Daarnaast voorziet Spothost in een brede dienstverlening naast hosting en domeinnamen, zoals VOIP, Werkplek Online (cloud), Online Backup en streaming. Dit alles op basis van een betrouwbaar netwerk en up-to-date infrastructuur.

Wat verandert er voor u als Aristo Internet klant?
Eigenlijk niets. Uw domeinnamen, webaccount(s) en server(s) zijn reeds samengevoegd met de systemen van Spothost. U ontvangt vanaf nu de factuur van Spothost b.v. met andere adres- en betaalgegevens. Tevens verandert het telefoonnummer en e-mailadres.
 Uw wachtwoorden van e-mail, FTP, e.d. blijven ongewijzigd.

Lees meer over deze overgang in onze brief, welke is verzonden naar alle Aristo Internet klanten.

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven