.nl campagne

Terug naar het nieuws overzicht
 
donderdag 6 november 2008
Onlangs vierde de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) de driemiljoenste registratie van een .nl-domeinnaam. Hiermee is het Nederlandse top-level domein toonaangevend in de wereld. Dat zal ook in de nabije toekomst niet veranderen, want elk jaar worden er weer meer nieuwe, unieke .nl-adressen geregistreerd. Vanzelfsprekend zijn wij daar, als mede-beheerder van het .nl-domein, erg blij mee.

Toch kan het altijd beter. Uit onderzoek blijkt dat een grote groep Nederlanders een latent voornemen heeft om een eigen domeinnaam te registreren, maar die stap uiteindelijk niet neemt. Met een reclamecampagne wil SIDN deze groep informeren over de mogelijkheden van een eigen .nl-domeinnaam.

De directe verkoop van domeinnamen ligt in de handen van de registrars. Spothost is registrar van SIDN en helpt daarom ook mee deze campagne te ondersteunen. Tot 1 januari 2009 zal een .nl registratie geen € 18,- euro kosten, maar slechts 7,50 euro !!!

En er is meer, want een registratie bij Spothost betekend gratis forwarding van uw .nl domeinnaam. U kunt uw .nl dus doorsturen naar elk willekeurig internetadres. Ook profiteert u als klant van Spothost van vele extra's, zoals een uniek spaarprogramma en geregeld de nieuwste (internet)aanbiedingen!

Wanneer u voor 1 januari 2009 een nieuwe .nl domeinnaam registreert of verhuist naar Spothost, maakt u kans op een unieke vlag met uw domeinnaam of e-mailadres !

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven