Geen datalimieten meer!

Terug naar het nieuws overzicht
 
dinsdag 21 maart 2006
Spothost neemt als een van de eerste professionele webhosting bedrijven de aanzet tot het afschaffen van datalimieten!

We zijn van mening dat datalimieten niet langer van deze tijd zijn. Op al onze standaard pakketten zit daarom niet langer een datalimiet, maar een Fair Use Policy.

Onder 'Fair Use' verstaat Spothost dat haar klanten optimaal gebruik mogen maken van de diensten, maar dat excessief dataverkeer niet mag leiden tot vertraging van onze systemen.

Bij een eventuele overschrijding wordt u per e-mail geïnformeerd. Het is de abonnee niet toegestaan om een onevenredige hoeveelheid dataverkeer te genereren, hieronder wordt verstaan; het verplaatsen van dataverkeer waardoor naar het exclusieve oordeel van Spothost (onderdelen van het internet) worden vertraagd het regelmatig overschrijden van de datalimiet, indien van toepassing, met 100% of meer het meer dan 5x van de gemiddelde verplaatste datahoeveelheid van alle abonnees met hetzelfde type abonnement verplaatsen Spothost behoudt uitdrukkelijk het recht om in geval van excessief dataverkeer algemene of individuele limieten te stellen en daarvoor (technische) maatregelen te treffen.

Deze regeling geld zowel voor bestaande als nieuwe klanten!

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven