.EU domeinnamen!

Terug naar het nieuws overzicht
 
zondag 4 juni 2006
De slag om de .EU domeinnamen is in volle hevigheid losgebarsten. Vanaf 7 april gaat het helemaal los, aangezien iedereen vanaf dat moment direct een .EU domeinnaam kan registreren.

Om deze slag voor te zijn kan het handig zijn uw favoriete domeinnaam alvast voor te registreren. Spothost zorgt er namelijk (via een geautomatiseerd systeem) voor dat uw domeinnaam direct aangevraagd wordt op het moment dat dit mogelijk is. Een grote kans dat u hiermee dus als eerste de domeinnaam krijgt toegewezen!

Maandag 3 april sluit ons voorregistratie systeem, waardoor belangstellende voor maandag 3 april .EU domeinnamen ter voorregistratie kunnen indienen. Na dit moment kunt u alleen regulier registreren en zullen uw domeinnamen niet meegenomen worden in de automatische aanvragen.

Hoe gaat dit alles dan in zijn werk?
a) U kunt ervoor kiezen om nu alvast een .EU domeinnaam te voorregistreren. Spothost zal haar best doen om deze voor u te bemachtigen. Mocht u toch niet de domeinnaam weten te bemachtigen, dan betaald u uiteraard ook niets. Voorregistreren kan per e-mail (info@spothost.nl) of via onze website: http://www.spothost.nl

b) U kijkt eerst de kat uit de boom en wacht af na 7 april. Vanaf dat moment kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht voor uw .EU domeinnaam. Ook in dit geval kunt u bestellen per e-mail of via onze website.

Wat gaat het kosten?
De prijzen zijn bekend! U betaald namelijk niets extra voor een .EU domeinnaam. Ook niet voor het voorregistreren! Ons reguliere tarief van 18,- per jaar (excl. btw) zal ook gewoon voor .EU domeinnamen gelden. In combinatie met 1 van onze hosting pakketten is een .EU domeinnaam zelfs gratis! Zie voor meer informatie onze website.


Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit onderwerp, neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven