Activeer nu SSL op je website!

Terug naar het nieuws overzicht
 
vrijdag 20 mei 2016
Je hecht waarde aan je privacy als je online iets bestelt. En je klanten natuurlijk ook. Wist je dat je zelfs wettelijk verplicht bent om de verzending van privacygevoelige gegevens van en naar je website te beveiligen?

Dit kan door middel van een SSL certificaat. Daarmee versleutel je het webverkeer waardoor niemand privacygevoelige informatie kan afluisteren als deze op websites wordt ingevuld.

Grote webbrowsers zoals Chrome, Firefox en Safari doen er alles aan om surfen veiliger te maken. Om dit te kunnen bewerkstelligen zien we steeds meer dat websites die niet voorzien zijn van een geldig certificaat “geblokkeerd” worden. Je krijgt dan een grote foutmelding dat de bezochte website niet veilig is en je krijgt het advies om de pagina te verlaten. Onze verwachting is dat dit op korte termijn de standaard gaat worden. Ook Google plaatst beveiligde websites hoger in de zoekresultaten. Het kan er dus toe leiden dat je minder bezoekers en uiteindelijk minder bestellingen krijgt. En dat gaat uiteraard ten koste van je omzet.

Toch is dit simpel te verhelpen met een SSL certificaat. Dit kan al vanaf €0.50 euro per maand in combinatie met een hostingpakket bij ons!

Meer weten? Bekijk onze SSL pagina!

Terug naar het nieuws overzicht

Ga terug naar boven