Wie is Spothost?

Spothost bestaat uit een team van jonge, enthousiaste en deskundige medewerkers; allen met een achtergrond in de Informatie- en Communicatie Technologie. Ons kantoor is gevestigd in het mooie Emmen aan de Kapitein Nemostraat 20.

Toekomst

In de toekomst zullen wij vernieuwende internet- en communicatiediensten blijven ontwikkelen, waarbij we de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten houden. Ons doel is ongewijzigd; onze klanten een voorsprong bieden door nieuwe diensten direct toegankelijk en betaalbaar aan te bieden. En natuurlijk goed te blijven luisteren.

Heden

We zijn nu meer dan tien jaar verder en er is een hoop veranderd, zowel in de markt als bij Spothost. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-service hostingbedrijf met een sterk netwerk van partners. Doordat wij zijn blijven investeren in kennis, apparatuur en innovatie, zijn wij in 2013 een onafhankelijk en financieel gezond bedrijf; een partner waar ruim 2500 klanten dagelijks op vertrouwen.

Geschiedenis

Spothost is in 2005 gestart door Edwin Gels en Ronnie Karstenberg door eigen ontevredenheid bij bestaande hostingbedrijven. Vanuit een hobby en passie is Spothost opgericht, met maar één doel: kwaliteithosting voor een eerlijke prijs met behoud van klantwaarde.
 

Tijdlijn Spothost

 

Ga terug naar boven